What you see is what you get!

Stellar Platform mahdollistaa helpon ja joustavan tavan tehdä tarvitsemasi sivut!

Sisältösivut rakennetaan vaakasuuntaisista lohkoista, joissa on valmis helppo palstoitus.

Palstat täytetään helppokäyttöisillä segmenteillä, joiden avulla sisällön tuottaminen on joustavaa

Sivuista tulee huomaamatta moderneja selkeitä sivuja, joissa marginaalit ovat pikselintarkasti kunnossa ja mobiiliyhteensopivuus on 100%.

Esimerkki lohkojen luonnista sivuille. Valmiita lohkomalleja on 12 kpl.

Katso miten verkkosivu tehdään helposti Stellar kotisivujärjestelmällä!

Sivujen hallinta

Sivujen avulla rakennat haluamasi kokonaisuuden helposti.

Sivuja on eri tyyppisiä, osa on tarkoitettu perinteiselle sisällölle (mm. sisältösivu, jäsenkaupansivu ja sivupohjat) kun taas osa on tarkoitettu jäsentämään sisältöä (pudotusvalikko, megamenu, yhdistetyt sivut jne).

Sivujen keskinäistä hierarkiaa hallitset helposti raahaamalla sivun haluamaasi paikkaan tarttumalla kolmeen pisteeseen.

Valikkon sisäkkäisen hierarkian saa muodostettua siirtämällä valitun sivun halutulle paikalle.

Erilaisia sivutyyppejä on useita eri tilanteisiin.

Lohkojen ja palstojen hallinta

Editointitilassa näet sivut suoraan käytännössä juuri sellaisena kuin ne näkyvät valmiina muillekin käyttäjille. Erona vain eri lohkoja, palstoja ja segmentteja erottavat ja linjoja näyttävät ohuet viivat sekä hallinnassa käytettävät painikkeet.


segmentin hallintapainike

Hallintapainike avaan kyseisen elementin asetukset sivun vasempaan reunaan, jossa pääsee muokkaamaan eri asetuksia sen mukaan minkälaisesta elementistä on kyse.

Kaikki elementit, lohkot, palstat ja segmentit ovat raahattavissa uuteen järjestykseen. Helpommin kuin taitto-ohjelmissa!

Sisältösegmentit

Sisältösegmentit ovat keino luoda sisältö sivulle ja tarvittaessa niitä voidaan hyödyntää myös visuaalisina komponentteina.

Valmiita segmenttejä on eri tilanteisiin: kuvalle, gallerialle, kartalle, sosiaaliselle medialle yms. Lisäksi verkkokauppaa varten on olemassa erilaisia tuote, tuoteryhmä- ja mainossegmentteja.

Vapaa HTML-segmentti antaa lisää mahdollisuuksia mm. erilaisiin toisten palvelujen sisältöjen upotuksiin ja jos tämä ei riitä, on myös mahdollista luoda asiakkaan tarpeen mukaisia räätälöityjä segmenttejä

Palstan hallinta antaa mahdollisuuden luoda päällekäin useita erilaisia segmenttejä. Tämä mahdollistaa helpon sanomalehtityyppisen sivun rakentamisen, joka on sekä tyylikästä että nopeaa.

Stellar

rakkaudella tehty

Esimerkki vapaasta HTML-segmentistä