Tuoteryhmät

Stellar Storefrontissa tuoteryhmät ovat ennen kaikkea ylläpidon apuväline. Tuoteryhmiä voi olla rajattomasti ja ne muodostavat oman hierarkiansa.

Jokainen tuote vois kuulua rajattomaan määrään tuoteryhmiä. Osa tuoteryhmistä voi olla tuotteiden listausta varten, osa taas puhtaasti ylläpidollisia esim. mahdollistamalla helpommin tuotteiden poimintoja kampanjoihin.

Tuoteryhm%c3%a4t


Luotaessa tuoteryhmä, sille pitää antaa nimi. Alaotsikko on vaihtoehtoinen selitys tuoteryhmästä, joka näkyy kaupan puolella mikäli tuotteita listataan tuoteryhmien kautta.

Tuoteryhm%c3%a4t


Tuotteiden järjestys mahdollistaa määrittelyn, että missä järjestyksessä tuotteet näkyvät. Erityisesti kaupoissa, joissa on vähemmän tuotteita, on tärkeää, että tuotteet tulevat loogisessa järjestestyksessä.

Tuotesuodatus


Tuotteiden suodatus mahdollistaa asiakkaalle helpon haun tuotteisiin. Tuoteryhmän hakukriteerit tulevat automaattisesti tuotteille määritellyistä niistä ominaisuuksista, jotka on määritelty haettaviksi.

Mikäli on olemassa tuoteryhmähierarkia, jossa yhden tuoteryhmän alla on muita tuoteryhmiä, niin myös näitä alatuoteryhmiä käytetään automaattisesti suodatuskriteerinä mikäli päätuoteryhmä on tyhjä tuotteista.

Tuotesuodatus2


Tuotteiden oletuslistaustavaksi voidaan valita ruudukon sijaan myös listatyyppinen esitystapa.

Se, että miltä ruudukko- ja listaesitystapa lopulta näyttävät on teemasta riippuvainen asia ja teemoja on mahdollisesti räätälöidä edullisesti.

Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×