Verkkokauppojen verkosto

Stellar verkkopalvelussa on mahdollista yhdistää verkkokaupat verkostoksi, jossa kaikki hyötyvät! Jokaisella kauppiaalla on täysin oma itsenäinen verkkokauppa, mutta verkkokaupat yhdistetään markkinointiportaalin avulla, jolloin asiakkaat löytävät helpommin kauppasi ja uusia tuotteita.

 


Jokainen kauppa voi kuulua useaan eri verkostoon, jolloin esim. paikallinen käsityöläinen voi kuulua oman alueensa verkostoon sekä oman käsityöalansa verkostoon. Myyntipintaa saadaan kasvatettua ilman uusia panostuksia alustaan.

Mikään pakko ei ole kuulua mihinkään verkostoon vaan Stellar järjestelmäsi voi olla täysin yksittäinen itsenäinen kauppa tai pelkkä verkkosivusto.

Osastot

Mukaan tulevien verkkokauppojen tuoteryhmistä verkoston ylläpitäjä luo sopivia osastoja. Aivan kuten kivijalkatavaratalossa on osastoja eri tuotteille. Tällä tavoin ei tarvitse tehdä mitään lisätöitä luodessa verkostoja.

Oma verkosto

Haluatko perustaa oman verkoston tuntemasi alan tai alueen ympärille? Se onnistuu helposti Stellar-SAAS-palvelulla. Ota meihin yhteyttä!

Lohjalta.fi on lohjalaisten verkkokauppojen verkosto. 
Yhdellä kertaa näet lukuisten pienten ja isompien kauppojen tarjonnan ja voit tehdä mielenkiintoisia paikallisia löytöjä!